For ikke så lang tid siden var jeg et smut nede på den Røde Plads på Nørrebro.

Her blev jeg konstant passeret af folk på el løbehjul med sæde og vejene var fulde af el-cykler.Indledningsvist blev jeg en smule a la en stram tante, der mest af alt havde lyst til at sætte de unge på disse nye motoriserede køretøjer lidt på plads. Det var særligt de unge mennesker der kørte rundt på løbehjul, men hvorledes kunne de have råd til det. Jeg spurgte en ung fyr, og han sagde det bare var noget han havde lejet. Han introducerede mig til et smart lille trick og det var man kunne få kampagnekoder, som man kunne bruge til gratis ture!

Jeg noterede mig hurtigt at de fleste el-løbehjul hed Circ, Lime, Win eller Voi. Nu er jeg faktisk ikke bange for nye ting, selvom det måske kunne lyde sådan. Faktisk er jeg ret nysgerrig anlagt. Jeg installerede hurtig en app på min telefon og opdagede til min fornøjelse at jeg kunne bruge en rabatkode. Online kunne jeg ved at søge finde en Circ rabatkode, som var den app eller det software jeg havde fået sat op på min mobiltelefon.

Kort tid efter kørte jeg rundt i København på et motoriseret løbehjul uden at betale en eneste krone, da rabatkoden virkede fint. Hvis du vil finde den samme kode som mig så kan du se en liste af rabatkoder, der var der også en del andre interessante kampagnekoder jeg kunne tage i brug. Hvis du ikke har prøvet det før – så prøv det – det var ret underholdende!

Jeg vil gerne have mine børn med

Det egentlig en smukt ting at kunne have sine børn med til at prøve de nye slags elektroniske køretøjer! Det er en rigtig god ting at prøve mange af de her ting sammen. Dog skal han altså beskyttes på hele kroppen og han skal heller ikke fryse hvorfor jeg har ham i sin Reima flyverdragt og godt pakket ind med tykke tørklæder. Om mit barn så skal forsøge sig med et segboard eller et elektrisk løbehjul er nok noget der mest kommer an på hvad der lige er muligt. Det er dog godt nok sørens man ikke kan leje segboards på samme måde som med løbehjul. Indtil den tid hvor vi kan leje må vi købe og her har du en guide til gode segboards, der burde være tilstrækkelig til at fryse rundt i baggården! Men hov du kan jo også gøre det på den helt old school way og lave en sæbekassevogn sammene med dine børn. Det kan du nemt bygge og samlem med bunden fra en barnevogn med alle 4 hjul, noget træ til sider, top og til at sidde på, søm, skruer og andet til at fæstne og samle vognen med, nå ja og næsten indlysende men alligevel også noget at styre med. Hvis det kan være til inspiration, så var det sådan at da vi byggede egen sæbekassevogn benyttede vi for det ikke skal være løgn en rund metal plade fra min gamle squat rack, der netop kunne fungere perfekt som en type styrefunktion til sæbekassevognen.

Så hvad skal det være – segboard, elektrisk løbehjul eller sæbekassevognen!