Har du en ejendom, der kræver vedligehold? Så kan det være en god idé at lave en aftale med en udbyder af ejendomsservice. De kan bl.a. udføre opgaver som rensning af tagrender, trappevask, glatførebekæmpelse og vinduespudsning på din ejendom, så du ikke selv behøver at bekymre dig om det. Hvis du ønsker andre eller flere opgaver udført, kan de fleste udbydere også klare det.

Vælg en lokal udbyder af ejendomsservice

Der findes ejendomme, der skal serviceres, og udbydere af service i hele landet, men det kan være en fordel at vælge en udbyder tæt på din ejendom. Hvis man vælger en lokal udbyder, kan hjælpen nå hurtigere frem – både i de akutte og de mindre akutte tilfælde. Derudover slipper man også for evt. at skulle betale et stort kørselsgebyr. Dette kunne man ellers godt risikere, hvis der skulle køres langt for at komme til ejendommen.

Nogle udbydere gør meget ud af at være lokale i bestemte områder. Hvis ejendommen f.eks. ligger på Sjælland og særligt i Storkøbenhavn, er det værd at besøge Gladejendomsservice.dk. De er lokale i hele Storkøbenhavn og flere andre byer på Sjælland.

Vicevært eller ejendomsservice?

Alt efter, hvor mange og hvilke opgaver man ønsker udført på sin ejendom, skal man overveje, hvilken aftale man vil lave med udbyderen. Hvis det er mere end kun vedligeholdelsesopgaver, der ønskes varetaget, vil en viceværtløsning være værd at overveje. Viceværten tager sig nemlig ikke kun af vedligeholdelsesopgaver. Han eller hun kan også tage sig af opgaver som opsætning af navneskilte, kontakt til håndværkere og døgnvagt, hvis der opstår akutte situationer.

Hvis det derimod kun er enkelte vedligeholdelsesopgaver, der ønskes varetaget, bør man i stedet overveje en aftale om ejendomsservice. Her kan man udvælge, hvilke opgaver man gerne vil have udført. Dermed ved man præcis, hvad man kommer til at betale for.