Du har sikkert hørt om algerens, og om hvor smart og effektivt det er. Men hvordan bør det påføres, og vil du selv eller en professionel fjerne dine alger? Bliv klogere på dine muligheder og meget mere nedenfor.

Få en professionel til at hjælpe

Hvis du ikke selv mener, at du er kvalificeret til at fjerne alger, så kan du heldigvis få hjælp udefra. Hvad med at tegne dig et abonnement. Du kan årligt få et en forårsrengøring af dine alger, så dine udendørs overflader fremstår pæne og skarpe i løbet af sommeren. Hvis du tegner et abonnement, aftaler du og den professionelle partner hvilke områder, som skal rengøres og renses. Herefter skal du ikke tænke på noget, såfremt du er tilfreds med resultatet. Så er det egentligt bare at vente et år, til at din professionelle partner kommer for at rense overfladerne igen. Der er faste priser på behandlingerne. Ved abonnement er priserne billigere efter første gang.

Hvordan gør man selv overflader fri for alger?

Hvis du derimod selv ønsker at fjerne de uønskede planter fra overfladen af dine udendørsarealer, så er der forskellige måder, hvorpå du kan gøre det. Hvis du vil gøre brug af algerens, så påfører du et jævnt, ens lag på den grønne overflade. Her lader du det sidde efter anvisning på flasken/bøtten. Hvis du derimod ikke ønsker at benytte dig at et produkt som algerens, så kan du nemt gøre det på andre måder også. Hvis du har en højtryksrenser, kan du bruge den til at spule algerne væk. Hvis du ikke har en højtryksrenser, kan du skrubbe og skure med ren og skær håndkraft. Også ved denne metode, vil du kunne se fine resultater. Her kan du læse mere om algerens, samt mulighederne for at tegne et abonnement på professionel hjælp!