Der er masser af gode grunde til a blogge. Du kan blogge for din egen skyld som en slags dagbog, og det var faktisk sådan at fænomenet blogging startede i 1994, da Justin Hall lavede den første online dagbog i verden.

Nu bliver blogging brugt i mange forskellige henseender, der findes madblogs, familieblogs, firmablogs og indenfor det dækker det alverdens emner. De mest populære danske blogs er dem som ejes af influencers, ofte er det reality stjerner, et eksempel kunne være Fie Laursen, men andre populære influencerse online gamers,dvs. folk der spiller online spil, den mest kendte dansker er Benjamin Westergaard, der ude i verden går under navnet Mr. Crainer.

I den seriøse afdeling kan du hos ungtilung.com læse blogindlæg fra unge, der skriver om deres hverdag og de udfordringer de kan have. Der er også artikler og guides med tips til udfordringer som unge kan have, som prikken over i´et har ungtilung team parat til at chatte hvis du selv har nogle udfordringer i dit liv.

I teorien kan alle tjene penge på at blogge, og det er absolut en motivationsfaktor, men er det årsagen til at du vil blogge, så vil fortjenesten ligge langt ude i fremtiden. Fordi hvis ikke du har været med i ex on the beach og lavet skandaler, så skal du bygge din blog op den hårde vej. Du skal skabe followers, dvs. en skare af folk der følger din blog. bygger du din blog op omkring din hobby, eksempelvis frimærkesamling, kan du naturligvis bygge dit publikum op indenfor det emne hvis du tilbyder dem godt indhold.

Indhold er nøglen til succes på din blog, og det kræver tid og gode ideer at bygge en blog op som bliver stærk.
Har du stadig mod på at gå i gang med at blogge, så har du brug for en blog eller en hjemmeside. Det koster ikke meget at få en blog, og du kan også sagtens skaffe få en gratis hjemmeside, men hvis du er seriøs er det er som regel ikke den bedste løsning. Du kan lave din helt egen blog på et par timer, selv om du ikke har prøvet det før.

Det kræver:

  1. Et domæne, navnet på din blog, og et webhotel. Køb begge dele samme sted, det er vigtigt at wehotellet har WordPress 1 klik installation
  2. Tålmodighed og et par timer til at sætte siden op og lave dit første blogindlæg

Du kan slippe af med ca. 350kr. om året for webhotel og domæne.

Er du ikke god tl guider og teknik kan du hos websitesupport.dk få en flot blog sat op for 1.200 kroner.

Held og lykke med din nye blog/hjemmeside