Men det allerværste er nu alligevel søndage. Om søndagen der tager vi alle de kostumer vi har haft på i løbet af ugen og så koger vi dem op og spiser dem. Så det er derfor vi ikke spiser så meget i resten af ugen – det er så vi kan have appetit til at spise alle vores kostumer om søndagen. Da jeg var mindre spiste vi mange børnekostumer, så det var rart, men nu er jeg blevet en stor pige på 150 kg, så det er utrolig meget stof at indtage, http://kostumegiganten.dk/. Og når man så også skal spise kostumer lavet af hårde hvidevarer og sten fx så kan det jo godt være lidt af et projekt at sætte sig for. Men så er det godt man har hele dagen, og det tager da typisk også en hel dag, indtil man har spist hver eneste lille trevl man har på kroppen og sidder nøgen tilbage.

Lær mere om kostumer på nettet

Så siger mor og far at man har opnået en livs cyklus og at verden er i balance, og så laver de sig en ordentlig kop tis hver som de drikker mens de smiler og løber rundt i haven og laver soldans. Men fordi jeg vejer 150 kg har jeg fået lov til at springe over det med soldansen og tis, som jeg ved man tager meget på af.

Nu har jeg helt glemt at fortælle hvad Martin havde på af kostumer her i weekenden, men det kommer sig simpelthen af, at han blev væk her den anden dag. Han ville klæde sig ud som Harry Potter med sin usynligheds kappe, og siden har vi ikke set ham. Vi har ledt alle vegne, men væk er han. Det kan godt gøre mig ked af det, for hvem skal så være ”kvit” hver fredag? Jeg ved ikke hvad jeg gør i næste uge, men nu må vi jo se.