Hvis man gerne vil spille et bestemt spil, så skal man også kunne reglerne til selve spillet. Ellers at der hurtigt ikke meget sjovt ved at spille det. Sådan gælder det også med Stratego.

Læs mere her for at lære, hvordan du finder Stratego regler på nettet, så du kan få et godt spil Stratego.

Find de rette regler på nettet

Hvis du gerne vil i gang med at spille Stratego, så kan du ofte finder reglerne på nettet inde på diverse hjemmesider. Disse hjemmesider er blevet sammensat af andre, som også godt kan lide forskellige brætspil og har forstand på Stratego.

Nogle gange er disse forskellige regler skrevet ned at folk som har spillet Stratego i mange år og har godt styr på spillet. Andre gange har de simpelthen skrevet tingene af for andre sider på nettet. Vær derfor lidt påpasselig med, hvilke forskellige hjemmesider du benytter dig af til at lære om Stratego regler. Nogle af den er bedre end andre.

Lær i god tid

Lær om Stratego regler i god tid, før du står og skal i gang med at spille. Det er irriterende at skulle bruge dyrebar tid af sin spilletid på at lære sig selv alle reglerne. Og det kan også virke lidt irriterende for andre, som du skal spille med, hvis de alle kender Stratego regler, og du ikke gør det.

Spørg gerne på forhånd, før spillet går i gang, om de andre kender Stratego regler eller ej. Hvis i alle godt kunne bruge en lille opdatering på, hvordan spillet nu egentlig spilles i forhold til reglerne, så gør det ikke så meget, at du ikke kender Stratego reglerne selv.

Men hvis de kender reglerne, er det en god ide lige at læse dem igennem selv på egen hånd først, før I gennemgår dem sammen.